2023. augusztus 13., vasárnap

Tiritarka

Most csak gyorsan egy kis képes beszámolót hoztam nektek arról, hogyan alakul a konyha-, kert- és egyéb projekt. Íme a fotók arról, hogy lépésről lépésre hogyan zajlott a konyhában a csempézés.

Közben alakul a bútorfestés is. Barbi barátnőm zsálya színű festékkel varázsolja újjá a tálasomat, és az új sarokpolcok is ilyen színűek lesznek majd. 

Dávid a tűzifának már több mint a felét felhasogatta. 

A kertben terjeng az intenzív friss fa-illat, isteni!

Biztos unjátok már a paradicsom-, cukkini- és patisszon-fotókat, de én most akkor is iderakok kettőt.

Én enni nem unom őket, ráadásul ajándékba is adom őket barátoknak, barátnőknek, családtagoknak. 

Végre újra süt a nap, meleg van, visszatért az igazi nyár. A lehető legjobb az időzítés ahhoz, hogy útnak induljak - Szlovéniába! 

Vár rám egy barátnős nyaralás a szlovén tengerparton. Útitársam a "Mi Szörpünk" megálmodója (ez itt a reklám helye): "Szörpös" Ágota. 

Saját szervezés az egész, melyben van néhány fix pont, egy hosszú bakancslista az alap, de sok helyet hagyunk a spontaneitásnak is. 

Utazás éjszaka vonattal, szállás hostelben. Piran, Koper, Portoroz, és hasonló hangulatos városok, Sejovice Salina, Strunjan Naturpark, Moon Bay, és ilyesmi természeti szépségek várnak ránk. 

Illusztrációnak íme néhány netes fotó. Aztán természetesen részletes úti-beszámolóval és sok saját fényképpel jövök legközelebb. Kalandra fel!

2023. augusztus 

2 megjegyzés: